De ce să cumpărați de la noi

Vrem să vă aducem distracție, relaxare, plăcere și o experiență unică de pictură cu diamante. De aceea, am investit masiv în echipamente și procese de producție pentru a vă oferi un produs perfect de care vă veți bucura mult timp. Acordăm o mare importanță satisfacției dumneavoastră și ne concentrăm pe calitate. Unii comercianți cu amănuntul oferă kituri de pictură cu diamante foarte ieftine, dar aceste truse nu se ridică la nivelul calității premium a kiturilor noastre. Toate activitățile de producție, dezvoltare, ambalare și distribuție se desfășoară în Republica Cehă. Principalele noastre avantaje includ:

Kit de pictură cu diamante premium

Oferim kituri premium care includ tot ce aveți nevoie pentru a crea picturi. Dorim să oferim produsul perfect și o experiență unică de realizare a imaginii. În fiecare trusă veți găsi o pânză autoadezivă de înaltă calitate cu un motiv preimprimat, o folie transparentă pentru a proteja adezivul de pe pânză de uscare și murdărie, un stilou de calitate superioară cu două duze, un vas pentru culegere a diamantelor, pastă de ceară pentru a prinde ușor diamantele, pungi reutilizabile de diamante de calitate superioară, pensetă de înaltă calitate, un șablon colorat, cârlige pentru agățarea tabloului și instrucțiuni în mai multe limbi.

Cel mai mare producător din Europa

Toate activitățile de producție, dezvoltare, ambalare și distribuție se desfășoară în Europa. Scopul nostru este satisfacția dumneavoastră și experiența de a vă crea picturile. Tipărim pânzele noastre pe imprimante industriale de înaltă calitate, ceea ce garantează că toate simbolurile de pe pânză sunt clar vizibile. Diamantele noastre sunt fabricate din rășină și, prin urmare, sunt foarte durabile. Suprafața netedă face ca diamantele să strălucească frumos. Pregătim fiecare imagine pentru dumneavoastră cu dragoste.

Tablou personalizat după propria fotografie

Transformă-ți fotografia preferată într-o pictură cu diamante! Încărcați fotografia dvs. atunci când comandați tabloul, iar noi o vom transforma într-o imagine de tablou cu diamante. Echipa noastră de artiști grafici va edita cu atenție fotografia pentru a se asigura că imaginea dvs. este perfectă. Puteți încărca fotografii de familie, fotografii ale copiilor, ale animalelor de companie sau posterele preferate.

Cea mai mare gamă de modele de pe piață

Oferim peste 3.000 de modele originale și adăugăm alte sute în fiecare lună. Oferim modele din diferite categorii, cum ar fi animale, flori și plante, peisaje, natură, natură moartă, orașe, oameni și personalități, modele pentru copii, picturi abstracte,pictori renumiți, mandale și multe altele.

Cumpărând de la noi, sprijiniți artiștii

Lucrăm cu artiști și oferim motive originale licențiate. Prin cumpărarea de tablouri, ajutați și susțineți artiștii în munca lor. Acest lucru le oferă artiștilor mijloacele de a crea picturi mai frumoase pe care le puteți cumpăra și crea. Pentru fiecare model pe care îl transformăm în pictură cu diamante, încercăm să păstrăm autenticitatea lucrării originale cât mai mult posibil pentru a maximiza experiența de a crea picturile.

Garanția de returnare a banilor

Dacă nu sunteți mulțumit și ne trimiteți înapoi un colet neambalat, vă vom rambursa integral banii fără alte întrebări sau întârzieri.

Modele pe care le veți găsi doar la noi

Împreună cu artiștii și partenerii noștri, creăm modele unice pe care le veți găsi doar în magazinul nostru. Ne mândrim cu faptul că ne asigurăm ca modelele noastre să fie originale, motiv pentru care veți găsi modele pe care nu le oferă nici un alt magazin online din Europa. Puteți picta o imagine în diferite stiluri artistice, la o calitate superioară.

99% clienți mulțumiți

Scopul nostru este satisfacția fiecărui client. Oferim un produs de calitate superioară, iar serviciul nostru de asistență pentru clienți este gata să rezolve orice întrebare sau problemă. De aceea, avem multe recenzii pozitive din partea clienților și clienții continuă să ne recomande.

Asistență în timpul achiziției și după

Suntem mândri de asistența noastră pentru clienți, gata să vă ajute cu orice întrebare sau să rezolve orice problemă. Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde rapid și este disponibilă în fiecare zi lucrătoare între orele 9:00 și 15:00.

Achiziție securizată

Magazinul nostru online este securizat prin protocolul HTTPS, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru datele dumneavoastră. Toate informațiile dintre browser-ul dumneavoastră și server sunt transmise în formă criptată.