Despre noi

Scopul nostru este de a face lumea mai bună prin pictura cu diamante. Dorim să prezentăm oamenilor lumea minunată a picturii cu diamante și beneficiile acesteia pentru sănătatea umană. Reducerea stresului, relaxare, relaxarea minții, îmbunătățirea concentrării și, cel mai important, distracție creativă. Toate acestea sunt oferite de produsele noastre, pe care le-am dezvoltat și pregătit timp de mai mulți ani. Dorim, de asemenea, să oferim o experiență unică a picturii cu diamante pentru oameni de toate vârstele, copii și adulți. De aceea, am investit masiv în echipamente și procese de producție pentru a vă oferi un produs perfect, de care vă veți bucura mult timp. Acordăm o mare importanță satisfacției dumneavoastră și ne concentrăm pe calitate. Toată producția, dezvoltarea și ambalarea au loc în fabrica noastră din Europa, iar produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Stabilitate pe termen lung

Suntem pe piață din 2010 și în acest timp am acumulat multă experiență pe care o folosim pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile. Avem o experiență vastă în vânzări și suntem experți în domeniul picturii cu diamante.

Cel mai mare producător din Europa

Toate activitățile de producție, dezvoltare, ambalare și distribuție se desfășoară în Europa. Scopul nostru este satisfacția dumneavoastră și experiența de a vă crea picturile. Tipărim pânzele noastre pe imprimante industriale de înaltă calitate, ceea ce garantează că toate simbolurile de pe pânză sunt clar vizibile. Diamantele noastre sunt fabricate din rășină și, prin urmare, sunt foarte durabile. Suprafața netedă face ca diamantele să strălucească frumos. Pregătim fiecare imagine pentru dumneavoastră cu dragoste.

Cea mai mare gamă de modele de pe piață

Oferim peste 3.000 de modele originale și adăugăm alte sute în fiecare lună. Oferim modele din diferite categorii, cum ar fi animale, flori și plante, peisaje, natură, natură moartă, orașe, oameni și personalități, modele pentru copii, picturi abstracte,pictori renumiți, mandale și multe altele.

Cumpărând de la noi, sprijiniți artiștii

Lucrăm cu artiști și oferim motive originale licențiate. Prin cumpărarea de tablouri, ajutați și susțineți artiștii în munca lor. Acest lucru le oferă artiștilor mijloacele de a crea picturi mai frumoase pe care le puteți cumpăra și crea. Pentru fiecare model pe care îl transformăm în pictură cu diamante, încercăm să păstrăm autenticitatea lucrării originale cât mai mult posibil pentru a maximiza experiența de a crea picturile.

Modele pe care le veți găsi doar la noi

Împreună cu artiștii și partenerii noștri, creăm modele unice pe care le veți găsi doar în magazinul nostru. Ne mândrim cu faptul că ne asigurăm ca modelele noastre să fie originale, motiv pentru care veți găsi modele pe care nu le oferă nici un alt magazin online din Europa. Puteți picta o imagine în diferite stiluri artistice, la o calitate superioară.

Cumpărături fără griji

Este important pentru noi să vă fie ușor să faceți cumpărături în magazinul nostru online. De aceea, oferim un serviciu fără griji. Nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți, iar specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ajute la comandă și, dacă este necesar, la alegerea unui model de pictură cu diamante.

99% clienți mulțumiți

Scopul nostru este satisfacția fiecărui client. Oferim un produs de calitate superioară, iar serviciul nostru de asistență pentru clienți este gata să rezolve orice întrebare sau problemă. De aceea, avem multe recenzii pozitive din partea clienților și clienții continuă să ne recomande.

Asistență în timpul achiziției și după

Suntem mândri de asistența noastră pentru clienți, gata să vă ajute cu orice întrebare sau să rezolve orice problemă. Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde rapid și este disponibilă în fiecare zi lucrătoare între orele 9:00 și 15:00.

Achiziție securizată

Magazinul nostru online este securizat prin protocolul HTTPS, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru datele dumneavoastră. Toate informațiile dintre browser-ul dumneavoastră și server sunt transmise în formă criptată.

Diamondi
Westlogic s.r.o.
Olomoucká 267/29
Opava, 746 01
Republica Cehă

o_nas

Societatea este înregistrată în Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Regional Ostrava, Secțiunea C, Anexa 36070.

CUI: 28637372