Fă un video cu pictura ta și primești o altă pictură gratis!

Atunci când creăm ceva prin eforturi proprii, în mod natural nu dorim să păstrăm acest lucru pentru noi înșine. Este firesc să ne dorim să ne mândrim cu ea. Un bucătar cu un fel de mâncare delicioasă, un tâmplar cu o frumoasă cutie de bijuterii încrustată și un artist cu un tablou.

Și de ce să nu arăți nu doar rezultatul muncii tale, ci și întregul proces de creare a tabloului? Captează-ți pictura într-un scurt videoclip și trimite-l la noi. Nu numai că suntem curioși să vedem cum ați creat tabloul, dar vrem ca și alții să se uite și să se bucure de el. Vom fi bucuroși să vă includem videoclipul în biblioteca noastră video.

În plus, vă puteți asigura că aventura picturii cu diamante continuă. Dacă îndeplinești câteva condiții ale concursului nostru, îți vom trimite un alt kit de pictură cu diamante absolut GRATUIT cu fiecare videoclip pe care îl trimiți!

Și care sunt aceste condiții?

 • Tabloul din videoclip trebuie să fie achiziționat exclusiv de pe goblen-cu-diamante.ro
 • Participantul trebuie să fie proprietarul videoclipului sau să se afle în poziția persoanei filmate
 • Videoclipul trebuie să aibă o durată minimă de 30 de secunde și maximă de 3 minute.
 • Videoclipul trebuie să fie filmat în următorul format: *.avi, *.mkv, *.mp4 sau *.mov.
 • Videoclipul trebuie să aibă o rezoluție minimă HD 720p
 • Videoclipul trebuie să arate clar întreaga imagine. Cel mai bine este să aveți
 • tabloul pe masă și să filmați de sus.
 • Videoclipul trebuie să arate procesul de creație (poate fi un videoclip accelerat în timp) și rezultatul final - imaginea finalizată.
 • Participantul trebuie să trimită videoclipul în termen de cel mult șase luni de la achiziționarea tabloului.

Exemple video fiilmate

Greșit
Nu se vede tabloul
Corect
Tabloul se vede cu claritate în întregime

Bineînțeles, este de asemenea necesar ca materialul video să îndeplinească anumite cerințe de calitate. Nu ne așteptăm la un spot publicitar profesionist, dar videoclipul ar trebui să fie unul calitativ:

 • Aveți un nivel de lumină adecvat. Nici prea întunecată, nici prea luminoasă.
 • Să fie focusat corespunzător. Vizionarea unui videoclip neclar ar putea fi o provocare.
 • Să nu aibă ajustări tehnice excesive, cum ar fi HDR, efecte animate, animații de tranziție etc.
 • Să fie fără subtitrări. Acestea ar descalifica telespectatorii străini.

Videoclipul în format nume_prenume de familie poate fii trimis la e-mail info@goblen-cu-diamante.ro Ca obiect al e-mailului completați textul „Doresc să câștig un tablou".

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, puteți alege un tablou din orice categorie a magazinului nostru online cu dimensiunea de 40x50 cm. Acest lucru nu se aplică în cazul unui tablou personalizat după propria fotografie.

Vă rugăm să rețineți că este posibil să folosim videoclipul dvs. pentru a promova magazinul nostru online prin publicarea acestuia pe site și în rețelele de socializare, după cum se menționează mai jos în secțiunea Alte condiții.


Alte condiții:

Participantul va primi un tablou gratuit doar dacă îndeplinește toate condițiile acestui eveniment.

Prin trimiterea videoclipului, participantul acordă organizatorului dreptul de a utiliza videoclipul în toate modurile permise de lege, nu numai pentru eveniment și promovarea acestuia, ci și în scopul promovării organizatorului evenimentului sau a serviciilor acestuia.Această licență se acordă ca o licență fără drepturi de autor, nelimitată în timp și în teritoriu, pentru utilizări nelimitate de către organizatorul evenimentului.

Organizatorul evenimentului nu este obligat să utilizeze această licență.

Prin acceptarea videoclipurilor, organizatorul evenimentului nu își asumă nici-o răspundere pentru conținutul videoclipurilor, pentru încălcarea drepturilor unor terțe părți prin reprezentarea acestora în fotografie sau pentru utilizarea fotografiei de către organizatorul evenimentului cu bună credință, în conformitate cu acești termeni și condiții.

Prin trimiterea unui videoclip, participantul declară că:

 • este de acord cu acești termeni și condiții și cu regulile evenimentului,
 • că a realizat personal înregistrarea video și că are drepturi nelimitate de a acorda altor persoane dreptul de a o utiliza fără restricții,
 • persoanele care apar în imaginea realizată de el/ea sunt de acord cu publicarea videoclipului și cu utilizarea acestuia în conformitate cu termenii și condițiile evenimentului.

Prin trimiterea datelor, participanții acceptă politica de prelucrare a datelor personale publicată pe site-ul.