Trimiteți o fotografie și câștigați o altă pictură frumoasă!

Ți-a plăcut pictura cu diamante? Laudă-te cu pictura ta! Dacă ați finalizat un tablou pe care l-ați cumpărat din magazinul nostru online, trimiteți-ne o fotografie a acestuia pentru a participa la o tragere la sorți și a câștiga un alt tablou din gama noastră. În fiecare lună cineva câștigă!

Cum puteți participa la tragerea la sorți pentru tabloul ales de dumneavoastră?

Trimiteți tabloul finisat, fotografiat din față, la info@goblen-cu-diamante.ro. Asta e tot. Mai sunt câteva reguli de urmat:

 • Trimiteți tabloul finisat, fotografiat din față, la info@goblen-cu-diamante.ro
 • Tabloul trebuie să fie achiziționat exclusiv de pe goblen-cu-diamante.ro.
 • Participantul trebuie să fie proprietarul fotografiei sau să se afle în poziția celui fotografiat.
 • Imaginea din fotografie trebuie să fie finalizată, adică nu este suficientă o fotografie a unei lucrări în curs de execuție.
 • Imaginea trebuie să fie văzută în întregime
 • Participantul trebuie să trimită fotografia în termen de cel mult șase luni de la achiziționarea tabloului.

Exemple de tablouri fotografiate

Fotografie fără oameni sau animale:
Greșit
Fotografie întunecată, nefocalizată. Nu se vede tabloul complet.
Corect
Fotografie deschisă, se vede tabloul complet.
Fotografie cu oameni sau animale:
Greșit
Fotografie întunecată, nefocalizată. Nu se vede tabloul complet.
Corect
Fotografie deschisă, se vede tabloul complet.

Bineînțeles, fotografia trebuie să îndeplinească și anumite cerințe de calitate:

   • Lățimea minimă a fotografiei trebuie să fie de 1200 px. Format: jpg, jpeg sau png. Dimensiune maximă 7 Mb.
   • Fotografia trebuie să arate clar întreaga imagine
   • Fotografia nu trebuie să fie nici prea luminoasă, nici prea întunecată.
   • Fotografii fără editare excesivă (tip HDR etc.)
   • Fotografia nu trebuie să fie neclară

Fotografia în format prenume_nume de familie poate fii trimisă la e-mail info@goblen-cu-diamante.ro. Ca obiect al e-mailului completați textul „Doresc să câștig un tablou” .

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, puteți alege un tablou din orice categorie a magazinului nostru online cu dimensiunea de 40x50 cm.

Vă rugăm să rețineți că putem folosi fotografia dvs. pentru a ne promova magazinul nostru online prin publicarea acesteia pe site și în rețelele de socializare, așa cum se menționează mai jos în secțiunea Alți termeni și condiții.


Alte condiții:

Prin trimiterea unei fotografii, participantul acordă organizatorului dreptul de a utiliza fotografia în toate modurile permise de lege, nu numai în cadrul evenimentului și al promovării acestuia, ci și în scopul promovării organizatorului evenimentului sau al promovării serviciilor oferite de acesta. Această licență se acordă cu titlu gratuit, nelimitat în timp și în teritoriu, pentru utilizări nelimitate de către organizatorul evenimentului. Organizatorul evenimentului nu este obligat să utilizeze această licență.

Prin acceptarea fotografiilor, organizatorul evenimentului nu își asumă nicio răspundere pentru conținutul fotografiilor, pentru încălcarea drepturilor unor terțe părți prin reprezentarea acestora în fotografie sau pentru utilizarea cu bună credință a fotografiilor de către organizator în conformitate cu acești termeni și condiții.

Prin trimiterea unei fotografii, participantul declară că:

 • este de acord cu acești termeni și condiții și cu regulile evenimentului,
 • că a realizat personal fotografia și că are drepturi nelimitate de a acorda altor persoane dreptul de a o utiliza fără restricții,
 • persoanele care apar în fotografia realizată de el/ea sunt de acord cu publicarea fotografiei și cu utilizarea acesteia în conformitate cu termenii și condițiile de desfășurare a evenimentului.

Prin trimiterea datelor, participanții acceptă politica de prelucrare a datelor cu caracter personal publicată pe site-ul goblen-cu-diamante.ro.