Cum funcționează pictura cu diamante

Pictura cu diamante este un hobby creativ și o nouă tendință în domeniul petrecerii creative a timpului liber. Pictura cu diamante este o formă de artă care permite oricui să devină un artist profesionist și nu este nevoie de experiență. Aceasta presupune crearea de picturi folosind diamante care arată ca niște cristale mici, care sunt lipite pe o pânză. Lipiți treptat diamantele pe pânză pentru a crea o operă de artă originală. Rezultatul sunt picturi cu diamante mozaice orbitoare, din punct de vedere vizual, care strălucesc și scânteiază!

Este un hobby minunat pentru a te relaxa. După ce ați terminat tabloul, îl puteți atârna în orice cameră și devine un decor frumos.

Pictura cu diamante este foarte simplă și poate fi făcută de oricine. Kiturile noastre conțin tot ce aveți nevoie pentru a crea. Pregătiți pânza autoadezivă cu un motiv preimprimat pe care veți lipi diamantele. Veți pregăti, de asemenea, un stilou, un vas pentru culege diamantele, pasta de ceară pentru a prinde ușor diamantele și pungi cu diamante din setul nostru. Fiecare pungă are un simbol unic, iar acest simbol se regăsește și pe pânză. Alegeți simbolul cu care doriți să începeți pe pânză și găsiți punga cu diamante cu simbolul corespunzător. Goliți diamantele din pungă în vasul pentru diamante. Luați un stilou, luați o cantitate mică de pastă de ceară cu stiloul și apoi luați diamantul cu stiloul. Așezați diamantul cu ajutorul stiloului pe simbolul corespunzător de pe pânză. Repetați procesul până când ați plasat pe pânză toate diamantele corespunzătoare simbolurilor. Priviți cum este creată capodopera dvs. originală. Instrucțiuni detaliate pot fi găsite, de asemenea, în instrucțiunile noastre tipărite, incluse în fiecare kit.

Urmăriți videoclipul despre ce înseamnă Diamond Painting

Urmați instrucțiunile noastre detaliate și creați o imagine frumoasă de pictură cu diamante

1

Pregătiți kitul de pictură cu diamante. Kitul include pungi mici cu diamante.

Bitmap22

Fiecare pungă mică cu diamante are un cod pe ea. Kitul include, de asemenea, pungi reutilizabile și bilețele autocolante cu simboluri.

Bitmap33

Găsiți codul și simbolul pe pânză. Găsiți apoi codul de pe punga mică și transferați diamantele în punga reutilizabilă și lipiți simbolul corect. Pungile reutilizabile pot fi sigilate și reutilizate cu ușurință. Orientarea după simbolurile de pe pungile reutilizabile este mai convenabilă și mai rapidă.

Bitmap44

Desprindeți o bucată de folie transparentă de pe pânza autoadezivă.

Bitmap55

Alege simbolul cu care vrei să începi și lipește diamantele pe el.

Bitmap66

Găsiți simbolul în legenda de pe pânză.

Bitmap77

Găsiți punga cu simbolul care se potrivește cu simbolul de pe pânză.

Bitmap88

Turnați diamantele din pungă în vasul pentru culegerea diamantelor.

Bitmap99

Luați un stilou și adăugați pastă de ceară pe vârful stiloului.

Bitmap1010

Folosiți stiloul pentru a scoate diamantul din bol. Folosiți întotdeauna stiloul pentru a prinde diamantul de vârf, astfel încât să puteți lipi diamantul pe pânză cu partea inferioară rotundă.

Bitmap1111

Așezați diamantul pe simbolul corespunzător de pe pânză.

Bitmap1212

Când ați finalizat, înrămați-vă capodopera și atârnați-o pe perete.

Mai multe trucuri

  • Pentru începători, este preferabilă o dimensiune mai mică a imaginii, de 40x50 cm. Alegeți un model care vă place și comandați-l.
  • Înainte de a începe să creați o pictură cu diamante, pregătiți toate elementele din kit și aranjați-vă zona de lucru.
  • Pânza trebuie așezată pe o suprafață plană mai mare, astfel încât să puteți lucra mai bine.
  • Nu desprindeți folia transparentă de pe întreaga pânză deodată. Dacă desprindeți întreaga folie de pe pânză, atunci praful și murdăria pot ajunge pe stratul adeziv al pânzei. Vă recomandăm să îndepărtați treptat folia transparentă pe măsură ce lipiți diamantele pe pânză.
  • Vă recomandăm să începeți să lipiți diamantele din partea de sus. Dacă începeți de sus și apoi treceți mai departe, pânza nu va aluneca de pe suprafața pe care lucrați.
  • Dacă din greșeală, plasezi un diamant pe un simbol greșit pe pânză, poți folosi penseta inclusă în kit pentru a îndepărta diamantul.
  • Luminați camera în care veți lucra la pictura cu diamante, astfel încât să puteți vedea simbolurile
  • Nu aplicați prea multă presiune atunci când lipiți diamantele de pânză. Aplicarea diamantelor pe pânză ar trebui să fie ușoară. Diamantele se lipesc singure de pânză datorită autoadezivului.
  • Dacă doriți să accelerați lipirea diamantelor și doriți să lipiți mai multe diamante deodată, în funcție de simboluri, puteți folosi una dintre cele două duze de stilou care vin în fiecare set.