Sfaturi și trucuri

Am pregătit câteva sfaturi care vă pot ajuta în crearea de tablouri de pictură cu diamante.

Dimensiuni mai mici pentru începători

Pentru începători, este preferabilă o dimensiune mai mică a imaginii, de 40x50 cm. Pictura cu diamante presupune a fi distractivă și cu siguranță vă veți bucura de dimensiunea mai mică. Alegeți modelul care vă place și comandați-l.

Pregătiți-vă

Înainte de a începe să creați pictura cu diamante, pregătiți toate elementele din kitul dvs. și aranjați-vă zona de lucru. Pânza trebuie așezată pe o suprafață mare și plană, astfel încât să puteți lucra confortabil.

tipy-a-triky

Transferați-vă diamantele în pungi reutilizabile

În kit sunt incluse pungi mici cu diamante. Fiecare pungă mică cu diamante are un cod pe ea. Setul include, de asemenea, pungi reutilizabile și autocolante cu simboluri. Găsiți codul și simbolul pe pânză. Găsiți apoi codul de pe punga mică și transferați diamantele în punga reutilizabilă și lipiți simbolul corect. Pungile reutilizabile pot fi sigilate și reutilizate cu ușurință. Orientarea după simbolurile de pe pungile reutilizabile este mai convenabilă și mai rapidă.

Atenție la folia transparentă

Nu desprindeți deodată folia transparentă de pe întreaga pânză. Dacă desprindeți întreaga folie de pe pânză, atunci praful și murdăria pot ajunge pe stratul lipicios al pânzei. Vă recomandăm să îndepărtați treptat folia transparentă pe măsură ce lipiți diamantele pe pânză.

Alegeți-vă stilul

fiecare are propriul său stil. Cineva începe să lipească diamantele din partea dreaptă, cineva din partea stângă. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, vă recomandăm să începeți din partea de sus a pânzei. Dacă începeți de sus și apoi continuați, pânza nu va aluneca pe suprafața pe care lucrați.

Dacă faceți o greșeală

Dacă greșești din greșeală și plasezi diamantul pe simbolul greșit de pe pânză, poți folosi penseta inclusă în kit pentru a îndepărta diamantul.

Să fie lumină

Luminați camera în care veți lucra la pictura cu diamante, astfel încât să puteți vedea simbolurile

Lipiți ușor diamantele

Nu aplicați prea multă presiune atunci când lipiți diamantele de pânză. Aplicarea diamantelor pe pânză ar trebui să fie ușoară. Diamantele se lipesc singure de pânză datorită pânzei autoadezive.

Folosiți duza pentru lipirea în masă a diamantelor

Dacă doriți să accelerați lipirea diamantelor și doriți să lipiți mai multe diamante identice deodată, în funcție de simboluri, puteți folosi una dintre cele două duze de stilou care vin în fiecare kit.

Pictură cu diamante
Oferta noastră