Politica de confidențialitate

Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal din relațiile furnizor-destinatar

Compania Westlogic s.r.o.  cu sediul în Opava la Olomoucká 267/29, Republica Cehă, CUI. 286 37 372 tratează cu seriozitate protecția datelor cu caracter personal, așa că te rugăm să te familiarizezi cu informațiile despre modul în care compania noastră prelucrează datele tale cu caracter personal, în legătură cu furnizarea de servicii și produse.

Care sunt datele personale de care avem nevoie de la tine?

Compania Westlogic s.r.o. este administratorul datelor personale pe care ni le furnizezi. Colectăm date personale despre tine care sunt adecvate scopului pentru care sunt prelucrate. În niciun caz nu colectăm datele tale personale sensibile (o categorie specială de date cu caracter personal).

De ce avem nevoie de datele tale personale?

1. În scopul relațiilor de afaceri (furnizor-destinatar), prelucrăm următoarele date personale pe baza îndeplinirii sarcinilor contractuale:

 • Prenume, nume, titlu, data nașterii, rezidență permanentă, adresă de contact, e-mail, telefon, fax, detalii bancare, companie, notă pentru vânzător, comandă, factură, comunicare cu clientul, reclamație (număr comandă, prenume, nume, e-mail, datorie, fotografie, număr de cont, suma rambursată).

Păstrăm datele personale pe o perioadă de 10 ani din momentul realizării ultimei părți a îndeplinirii contractului, atât timp cât nicio altă reglementare legală nu impune păstrarea documentației contractului pe o perioadă mai lungă.

2. În scopul evidențelor fiscale și contabile, prelucrăm următoarele date cu caracter personal din motive esențiale pentru îndeplinirea obligațiilor legale:

 • Documente de evidență fiscală și contabilă

Păstrăm documentele contabile pe o perioadă de 5 ani, păstrăm documentele fiscale pe o perioadă de 10 ani.

3. În scopul înregistrării probelor trimise, este în interesul nostru legitim să procesăm următoarele date personale:

 • Prenume, nume, e-mail, telefon, adresa de livrare, firma, detalii despre probele trimise

Păstrăm aceste date personale pe o perioadă de 2 ani de la momentul trimiterii ultimei probe.

4. În scopul marketingului direct către clienții noștri pe baza intereselor legitime, procesăm următoarele date personale:

 • Prenume, nume, e-mail, angajator, deschiderea e-mailului, folosind link-ul din e-mail.

Păstrăm aceste date personale pe o perioadă de 2 ani de la data ultimei achiziții sau de la încetarea utilizării serviciului.

5. În scopul evaluării produselor achiziționate și al îmbunătățirii serviciilor noastre, este în interesul nostru legitim să procesăm următoarele date personale:

 • E-mail

Păstrăm aceste date personale pentru o perioadă de 10 zile.

6. În scopul îmbunătățirii calității serviciilor, înregistrăm întrebările dumneavoastră despre serviciile noastre ca interesul nostru legitim pentru următoarele date cu caracter personal:

 • Prenume, nume, adresă de e-mail, întrebare.

Vom șterge întrebările tale despre serviciul nostru cel târziu după 6 luni.

7. În scopul înregistrării și raportării cazurilor de încălcare a securității datelor cu caracter personal, este în interesul nostru legitim să ne protejăm drepturile legale de a prelucra următoarele date cu caracter personal:

 • Prenume, nume, data nașterii, telefon, e-mail, data sesizării, descrierea incidentului, măsurile luate.

Păstrăm aceste date cu caracter personal pentru o perioadă de 10 ani.

8. În scopul exercitării Legii privind protecția datelor cu caracter personal este în interesul nostru legitim să ne protejăm drepturile legale de a prelucra următoarele date cu caracter personal:

 • Prenume, nume, data nașterii, domiciliul permanent, data cererii, subiectul cererii, data răspunsului, răspuns la îndeplinirea evidenței drepturilor subiectului, semnătură.

Păstrăm aceste date cu caracter personal pentru o perioadă de 10 ani.

Puteți depune o reclamație împotriva prelucrării datelor pe baza intereselor legitime ale Westlogic s.r.o. la angajatul nostru autorizat.

9. În scopuri de marketing și promovare a companiei și pe baza consimțământului dumneavoastră, prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

 • Prenume, nume, e-mail, angajator, deschiderea e-mailului, folosind link-ul din e-mail.

Păstrăm aceste date personale maxim 5 ani sau până când îți vei retrage consimțământul.

10. Pe baza consimțământului tău, poți avea și un cont de utilizator înregistrat la noi, unde vor fi prelucrate următoarele date cu caracter personal:

 • Prenume, nume, e-mail, fax, companie, domiciliul permanent, adresa de contact, firma, parola (valoarea hash a parolei), reducerea ta, istoricul comenzilor.

Contul tău va fi activ pentru o perioadă de 5 ani de la data ultimei vizite în cont, după care îl vom șterge dacă nu îți vei retrage consimțământul mai devreme.

11. Clarificăm aici

Îți poți retrage consimțământul pentru trimiterea documentelor de marketing în subsolul fiecărui e-mail sau contactând angajatul nostru responsabil.

Cui facem accesibile datele tale cu caracter personal?

Furnizăm date cu caracter personal următorilor destinatari:

  • În scopul evidenței contabilității și resurselor umane, folosim compania Westlogic s.r.o. (CUI. 28637372).
  • În scopul comunicării cu clienții și al lucrului cu documentele, folosim serviciile Google Inc., cu sediul la Amphitheatre Parkway 1600 , Mountain View, CA 94043, SUA.
  • Pentru a ne putea întreține contactele din baza de date, folosim serviciile companiei Raynet (CUI. 268 43 820).
  • Site-urile noastre web sunt administrate de compania Shopify SRL (CUI. 289 35 675).
  • Serviciile financiare sunt furnizate de:
   • Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien HRA 3557 la Tribunalul local din Dresda (CUI. 170 684 374);
   • Stripe;
   • Mollie;
  • Suportul sistemului de contabilitate este asigurat de PREMIER system SA
   (CUI. 258 20 516).
  • Suportul IT este asigurat de persoane care lucrează la sediul companiei
  • Serviciile de livrare și asistența sunt puse la dispoziție de:
   • GLS (CUI. 260 87 961)
   • Cargus - PBH (CUI. 494 34 624)
   • Packeta România (CUI. 284 08 306)

Destinatarii de mai sus vor prelucra datele tale cu caracter personal numai în
scopurile declarate și conform instrucțiunilor noastre, în conformitate cu
măsurile de protecție adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea
datelor tale cu caracter personal.

Datele cu caracter personal sunt transmise în afara Uniunii Europene cu garanții suficiente - compania Google Inc. face parte din Privacy Shield.

Care sunt drepturile tale?

Pentru a-ți proteja datele personale, te poți folosi gratuit de următoarele drepturi:

Dreptul de acces – dacă dorești să afli ce informații personale deține compania noastră despre tine.

Dreptul de corectare – dacă informațiile pe care le-ai furnizat sunt inexacte ori s-au modificat, poți solicita oricând rectificarea informațiilor tale cu caracter personal.

Dreptul la ștergere – în exercitarea acestui drept, vom șterge orice date cu caracter personal pe care le-am identificat ca fiind inutilizabile (fără un scop legal) sau pe care le-am clasificat ca fiind ilegale. Dreptul la ștergere se aplică automat și atunci când timpul specificat pentru păstrarea datelor cu caracter personal a expirat, când ți-ai retras consimțământul
sau când am aprobat cererea ta de a nu prelucra datele tale personale.

Dreptul la restricționarea prelucrării – dacă dorești să îți aperi drepturile și compania noastră nu îndeplinește cerințele tale în exercitarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal, îți poți exercita dreptul la restricționarea prelucrării și nu vom folosi datele tale cu caracter personal decât dacă acest lucru este cerut de lege. Te vom anunța dacă decidem să îți folosim în continuare informațiile.

Dreptul la portabilitatea datelor – dacă ne-ai furnizat datele în baza consimțământului sau în scopurile unui contract, la cererea ta suntem obligați să îți transmitem aceste date în formă electronică ție sau destinatarului pe care l-ai desemnat.

Dreptul la revendicare – împotriva prelucrării datelor cu caracter personal pe baza unui interes legitim (de exemplu, protecția proprietății sau apărarea drepturilor) dacă aceasta îți încalcă drepturile și libertatea.

Dreptul de a depune o reclamație – fie la angajatul nostru responsabil, fie la autoritatea de supraveghere.

Contactează personalul nostru autorizat

Dacă dorești informații detaliate despre modul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau dorești să îți invoci drepturile, te rugăm să îl contactezi pe angajatul nostru autorizat:

gdpr@goblen-cu-diamante.ro

Cum gestionăm datele cu caracter personal?

Atunci când prelucrăm datele tale cu caracter personal, folosim următoarele proceduri și mecanisme, deoarece securitatea și protecția datelor cu caracter personal sunt prioritățile noastre principale:

   • Prelucrăm întotdeauna datele tale cu caracter personal într-un scop specific,
    clar definit și numai pentru timpul necesar scopurilor de prelucrare;
   • Prelucrăm datele tale cu caracter personal într-un mod care asigură cea mai înaltă securitate posibilă
    a acestor informații și care împiedică orice acces neautorizat la
    datele tale cu caracter personal;
   • Te informăm întotdeauna despre prelucrarea datelor tale cu caracter personal și despre
    drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;
   • În compania noastră, respectăm măsurile de precauție tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura nivelul de securitate corespunzător tuturor riscurilor posibile. Toate persoanele care intră în contact cu datele personale ale clienților sunt obligate să păstreze discreția cu privire la informațiile dobândite în legătură cu prelucrarea acestor informații.

Cum îți protejăm datele?

   • Prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul companiei noastre este controlată prin metodologia de aplicare a protecției datelor cu caracter personal. Sunt definiți pași și procese concrete de securitate organizațională și tehnică. Instrucțiunile și metodele de protecție a datelor cu caracter personal sunt actualizate în mod regulat, iar respectarea lor este supusă unei revizuiri constante. Pe parcursul prelucrării datelor, folosim mecanisme de securitate care asigură cel mai înalt nivel posibil de protecție a datelor cu caracter personal împotriva daunelor accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, accesului neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate în alt mod sau accesul neautorizat asupra acestora.
   • Angajații și persoanele care lucrează cu date cu caracter personal în legătură cu activitatea sau sarcinile lor contractuale se angajează să păstreze confidențialitatea cu privire la legislația dată sau relația contractuală, iar aceasta continuă și după încetarea raportului lor de muncă sau contractual cu noi.

Principii de prelucrare a cookie-urilor

Compania Westlogic s.r.o.  cu sediul în Opava, Olomoucká 267/29, Republica Cehă, CUI. 286 37 372 tratează cu seriozitate protecția datelor cu caracter personal, așa că te rugăm să te familiarizezi cu informațiile despre modul în care compania noastră procesează cookie-urile pe site-urile sale web.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text scurte produse de serverul web și stocate pe computerul tău. Calculatorul va fi astfel recunoscut de îndată ce se va conecta înapoi la server. Cookie-urile sunt de obicei folosite pentru a stoca preferințele utilizatorului (de exemplu, limba selectată pe site) sau o preferință a utilizatorului (dacă ești autentificat, ce produse ai în coșul de cumpărături etc.).

Ce fel de cookie-uri utilizăm?

De asemenea, folosim cookie-uri pentru a face site-ul nostru ușor de utilizat, pentru a te cunoaște mai bine și pentru a afla ce îți place. Pentru aceasta, folosim cookie-uri de la terți. Acest lucru ne permite să îți oferim exact ceea ce ai nevoie și nu te vom aborda cu oferte care nu te interesează. Unele cookie-uri pot colecta date cu caracter personal.

În ce scopuri colectăm cookie-uri?

1. În scopuri de funcționare a site-ului web. Astfel de cookie-uri tehnice sunt esențiale pentru ca site-urile să funcționeze așa cum ar trebui, iar stocarea lor pe dispozitivul tău este în interesul nostru legitim.

2. În scopul măsurării numărului de vizitatori pe web și al generării de statistici privind numărul de vizitatori și comportamentul vizitatorilor cookie-urile sunt evaluate sub forma unei unități colective și a unei forme anonime (precum interesul nostru legitim) sau sub formă de pseudonim, care are loc în timpul prelucrării datelor cu caracter personal și care permite identificarea fiecărui utilizator numai prin aplicarea unui efort moderat și profesional. Aceste cookie-uri de urmărire pot fi procesate numai cu acordul tău.

3. Cookie-urile în scopul publicității sunt procesate pe baza consimțământului tău și conțin date personale. Acestea sunt cookie-uri pentru re-marketing. Datorită acestor cookie-uri, site-urile terțe precum Google afișează apoi reclame care se potrivesc cu preferințele și interesele tale pe site-urile noastre web, dar și în spațiul publicitar al altor companii.

Poți face o reclamație în setările browserului, așa cum este descris mai jos. Dacă faci o reclamație, nu putem garanta funcționarea corectă a site-urilor web.

Poți revoca oricând consimțământul pentru prelucrarea cookie-urilor sau îl poți acorda din noi în setările browserului, așa cum este descris mai jos.

Ce fel de cookie-uri utilizăm?

Numele/emitentul cookie-ului utilizat pe site

Tipul de cookie

Data expirării

Conținut vizibil pentru terți?

Google Ads

tracking, remarketing

90 de zile

da

DoubleClick

tracking, remarketing

persistent

da

Facebook

tracking

persistent

da

Google Analytics (_ga, _gid, _gat)

tracking

2 ani, 24 de ore, 1 minut

da

Smartlook

tracking

2 ani

da

Hotjar

tracking

10 ani

da

Pinterest

tracking

30 de zile

da

Youtube

tracking

2 ani

da

Glami

tracking

365 ani

da

searchfeedLastLoadTimeStamp

tehnic (ora ultimei încărcări a feed-ului în căutarea pe web)

session

nu

searchfeedLoaded

tehnic (informații despre încărcarea finală a feed-ului în căutarea pe web)

session

nu

newCookieAlertSeen

tehnic (informații privind consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor)

valabilitate 30 de zile

nu

PHPSESSID

tehnic (identificatorul sesiunii curente)

session

nu

CookiesOK

tehnic (consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor)

session

nu

externalFontsLoaded

tehnic (ajută la încărcarea fonturilor)

session

nu

informationBanneinr

tehnic (steagul de informații)

session

nu

pcart

tehnic (coș de cumpărături)

session

nu

NOCACHE

tehnic (dezactivează memoria Cache a administratorilor)

session

nu

affiliateUniqueAccessId

tracking (verificarea linkurilor afiliate)

session

nu

displayDesktop

tehnic (pentru modele mai vechi)

session

nu

SRV_ID

tehnic (disponibilitate mare)

session

nu

Cine vede cookie-urile?

   • Smartsupp.com, SRL (CUI. 036 68 681);
   • Hotjar Limited, cu sediul la Level 2, St Julian’s Busineinss Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta
   • Pinterest Europe Ltd., cu sediul la Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanda;
   • Google Ireland Limited (Număr de înregistrare: 368047), cu sediul la Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda;
   • Facebook Ireland Limited, cu sediul la 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irlanda.

Destinatarii de mai sus vor prelucra datele tale cu caracter personal numai în scopurile declarate și conform instrucțiunilor noastre, în conformitate cu măsurile de protecție adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor tale cu caracter personal.

Datele cu caracter personal sunt transmise în afara Uniunii Europene cu garanții suficiente - companiile Google, Pinterest și Facebook fac parte din Privacy Shield.

Contactează personalul nostru autorizat

Dacă dorești informații mai detaliate despre modul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau dorești să îți exerciți drepturile, te rugăm să îl contactezi pe angajatul nostru autorizat.

gdpr@goblen-cu-diamante.ro

Cum să-mi exercit dreptul la ștergere și dreptul la reclamație prin setarea browserului?

Restricționarea cookie-urilor poate duce la o reducere a calității funcționării site-urilor web.

Modificarea setărilor cookie-urilor în Internet Explorer

Modificarea setărilor cookie-urilor în Mozilla Firefox

Modificarea setărilor cookie-urilor în Chrome

Modificarea setărilor cookie-urilor în Safari

Modificarea setărilor cookie-urilor în Edge

Modificarea setărilor cookie-urilor în Opera

Google oferă, de asemenea, controlul direcționării comportamentale (publicitate comportamentală) în contul tău sau pe paginile organizației Network Advertising