Întrebări frecvente

1

Ce este pictura cu diamante?

Pictura cu diamante este un hobby creativ și o nouă tendință de petrecere a timpului liber creativ. Aceasta presupune crearea de picturi cu ajutorul unor diamante care arată ca niște cristale mici și care sunt lipite pe o pânză. Lipiți treptat diamantele pe pânză pentru a crea o operă de artă originală. Rezultatul sunt picturi cu diamante mozaice orbitoare, din punct de vedere vizual, care strălucesc și scânteiază! Citiți articolul nostru pentru mai multe informații.

2

Unde pot găsi instrucțiuni exacte pentru crearea tablourilor?

Puteți găsi instrucțiuni exacte pe pagina Cum să începeți să pictați sau în instrucțiunile tipărite, incluse în fiecare kit de pictură cu diamante.

3

Cum pot începe să creez tablouri de pictură cu diamante?

Pictura cu diamante este ușoară și oricine o poate stăpâni. Instrucțiuni detaliate pot fi găsite pe pagina noastră Cum să începeți să pictați sau în instrucțiunile noastre tipărite incluse în fiecare kit de pictură cu diamante.

4

Care este diferența dintre o pânză întinsă pe ramă și o pânză fără ramă și neîntinsă pe ramă?

Pentru fiecare produs din magazinul nostru online, puteți alege dacă doriți pânză întinsă pe ramă sau pânză fără ramă și neînrămată. Vă recomandăm să alegeți o pânză fără ramă, neîntinsă, care este mai ușor de lucrat și pe care apoi trebuie să o înrămați singur. Pentru mai multe informații și o demonstrație, consultați pagina noastră Înrămare.

5

Cum să alegi o imagine pentru un tablou personalizat după propria fotografie?

Dacă doriți să comandați un tablou personalizat după propria fotografie, trebuie să selectați o fotografie adecvată, sau o imagine. Avem niște recomandări pentru dvs. cu privire l a modul de alegere a unei imagini potrivite.

6

Ce conține fiecare kit de pictură cu diamante?

Fiecare trusă conține tot ce aveți nevoie pentru a crea un tablou:

  • pânză autoadezivă de înaltă calitate cu motiv preimprimat
  • folie transparentă pentru a proteja lipiciul de pe pânză de uscare și murdărie
  • stilou de calitate premium cu două vârfuri
  • un vas pentru culegere de diamante
  • pastă de ceară pentru prinderea ușoară a diamantelor
  • pungi reutilizabile cu diamante de calitate premium
  • pensetă de înaltă calitate
  • șablon colorat
  • cârlige pentru agățarea tabloului
  • instrucțiuni în mai multe limbi
7

Din ce sunt fabricate diamantele?

Diamantele sunt fabricate din rășină și, prin urmare, sunt foarte durabile. Suprafața netedă face ca diamantele să strălucească frumos.Diamantele noastre sunt de cea mai bună calitate.

8

Diamantele tale sunt rotunde sau pătrate?

Diamantele noastre sunt rotunde și, prin urmare, aplicarea lor de pânză este rapidă și ușoară. Diamantele rotunde sunt, de asemenea, potrivite pentru începători.

9

Unde sunt realizate picturile dumneavoastră cu diamante?

Producția picturilor are loc în Uniunea Europeană. Ne concentrăm pe standarde înalte de calitate și ne propunem să oferim clienților noștri o experiență unică de pictură.

10

În ce țări trimiteți kituri de pictură cu diamante?

Pentru o listă a țărilor în care expediem kiturile noastre, vă rugăm să vizitați pagina noastră Expediere și plată.

11

Ce dimensiuni de tablouri puteți găsi în oferta noastră?

În magazinul nostru online vă oferim tablouri cu diamante în dimensiunea de 40x50 cm. Pregătim și alte dimensiuni.

12

Voi avea nevoie de altceva care nu se regăsește în kit?

Trusele noastre conțin tot ce aveți nevoie pentru a crea un tablou. În plus, tot ceea ce aveți nevoie este o suprafață plană, de preferință o masă, pe care să puteți lucra.

13

Care este timpul mediu de livrare?

Termenul mediu de livrare este de 3,7 zile. Livrarea este influențată de existența pânzei în stoc și de faptul că ați comandat pânza întinsă pe ramă. Termenul de livrare este mai lung pentru produsul Tablou personalizat după propria fotografie.

14

Garantați o rambursare a banilor?

Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom rambursa banii fără alte întrebări. Suntem bucuroși să primim orice feedback, așa că suntem întotdeauna interesați să știm exact unde a apărut problema și dacă putem face ceva mai bine.

15

Cum pot să vă contactez?

Ne puteți contacta la numărul de telefon +40 332 228 081. Sau ne puteți trimite un e-mail la info@goblen-cu-diamante.ro. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, de la 9:00 la 15:00.