Vînzări Angro

Dețineți un magazin online, un magazin fizic sau o afacere cu ridicata? Conduceți o organizație non-profit, o instituție de învățământ, un azil de bătrâni, o unitate medicală? Poate că doriți să le oferiți membrilor, clienților, studenților sau rezidenților dumneavoastră un mod interesant și neobișnuit de a se relaxa și de a se bucura de artă.

Vă prezentăm posibilitatea de a coopera cu ridicata în cadrul proiectului Pictura cu diamante. Partenerii noștri angro cumpără de la noi la prețuri angro și își controlează propriul profit. Contactați-ne prin e-mail la info@goblen-cu-diamante.ro la numărul de telefon +40 332 228 081.

Doriți să profitați de Pictura cu diamante?

Contactați-ne, scrieți-ne, sau haideți să stabilim o întâlnire. Vă vom prezenta întregul proiect, vom aranja cooperarea, vă vom sfătui și vă vom ajuta.

Achiziție pentru stoc

Aceasta este o soluție benefică pentru ambele părți. Pentru noi, este certitudinea unor achiziții regulate, iar pentru dumneavoastră înseamnă o marjă și mai mare.

Valoarea minimă a comenzii este de 990 RON. În funcție de volumul de bunuri comandate, vom stabili o dată de livrare și vom trimite întreaga comandă la adresa dumneavoastră.

Din nou, vă vom furniza un feed XML pentru a vă putea realiza magazinul online.

Avantajul dvs. este o reducere de bază la achiziția dvs. de 30% din prețurile afișate în magazinul nostru online. Putem adăuga un procent suplimentar de 4% dacă vă angajați la o cifră de afaceri lunară minimă.

Sprijin pentru marketingul dumneavoastră

Vă oferim posibilitatea de a avea propria grafică, logo sau designul întregii cutii. Trimiteți-ne propriul design pentru imprimarea cutiei, iar noi vom produce și livra ambalajul. Condiția este un număr minim de 2000 de cutii într-o singură livrare.

De asemenea, avem propriul nostru grafician care poate proiecta cutiile pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, această ofertă este supusă unui comision.

Dacă aveți nevoie de cutii fără imprimare, le puteți folosi gratuit.

De asemenea, puteți profita de opțiunea de a vă introduce broșurile, pliantele și alte materiale promoționale tipărite în cutii odată cu comanda dumneavoastră. Dacă doriți, putem, de asemenea, să pregătim Puteți să ne livrați materialele tipărite și atunci această activitate este inclusă în prețul comenzii. Dacă doriți, putem, de asemenea, să pregătim designul materialelor dvs. publicitare și să ne ocupăm de tipărirea acestora. Cu toate acestea, această activitate este deja taxată, deși introducerea ulterioară în cutii este inclusă în preț.


De ce să colaborați cu noi?

Kit de pictură cu diamante premium

Oferim kituri premium care includ tot ce aveți nevoie pentru a crea picturi. Dorim să oferim produsul perfect și o experiență unică de realizare a imaginii. În fiecare trusă veți găsi o pânză auto adezivă de înaltă calitate cu un motiv preimprimat, o folie transparentă pentru a proteja adezivul de pe pânză de uscare și murdărie, un stilou de calitate superioară cu două duze, un vas pentru culegerea diamantelor, pastă de ceară pentru a prinde ușor diamantele, pungi reutilizabile de diamante de calitate superioară, pensetă de înaltă calitate, un șablon colorat, cârlige pentru agățarea tabloului și instrucțiuni în mai multe limbi.

Cel mai mare producător din Europa

Toate activitățile de producție, dezvoltare, ambalare și distribuție se desfășoară în Republica Cehă. Scopul nostru este satisfacția dumneavoastră și experiența creării imaginilor dumneavoastră. Tipărim pânzele noastre pe imprimante industriale de înaltă calitate, ceea ce garantează că toate simbolurile de pe pânză sunt clar vizibile. Diamantele noastre sunt fabricate din rășină și, prin urmare, sunt foarte durabile. Suprafața netedă face ca diamantele să strălucească frumos. Pregătim fiecare imagine pentru dumneavoastră cu dragoste.

Un tablou personalizat după propria fotografie

Transformă-ți fotografia preferată într-o pictură cu diamante! Atunci când comandați un tablou, încărcați fotografia dvs. și noi o vom converti într-o imagine de tablou cu diamante. Echipa noastră de artiști grafici va edita cu atenție fotografia pentru a se asigura că imaginea dvs. este perfectă. Puteți încărca fotografii de familie, fotografii ale copiilor, ale animalelor de companie sau posterele preferate.

Cea mai mare ofertă de modele de pe piață

Oferim peste 3.000 de modele originale și adăugăm alte sute în fiecare lună. Oferim modele din diferite categorii, cum ar fi animale, flori și plante, peisaje, natură, natură moartă, orașe, oameni și personalități, motive pentru copii, picturi abstracte, mari pictori, mandale și multe altele.

Cumpărând de la noi, sprijiniți artiștii

Lucrăm cu artiști și oferim modele originale licențiate. Prin cumpărarea de tablouri, ajutați și susțineți artiștii în munca lor. Acest lucru le oferă artiștilor mijloacele de a crea picturi mai frumoase pe care le puteți cumpăra și crea. Pentru fiecare model pe care îl transformăm în pictură cu diamante, încercăm să păstrăm autenticitatea lucrării originale cât mai mult posibil pentru a maximiza experiența de a crea picturile.

Garanția de returnare a banilor

Dacă nu sunteți mulțumit și ne returnați un colet ambalat, vă vom rambursa banii în întregime, fără a pune întrebări sau a face alte demersuri.

Modele pe care le veți găsi doar la noi

Lucrăm cu artiștii și partenerii noștri pentru a crea modele unice pe care le veți găsi doar aici. Ne mândrim cu originalitatea modelelor noastre, motiv pentru care veți găsi modele pe care nu le oferă nici un alt magazin online din Europa. Puteți picta o imagine în diferite stiluri artistice la o calitate premium.

99% clienți mulțumiți

Scopul nostru este satisfacția fiecărui client. Oferim un produs de calitate superioară, iar serviciul nostru de asistență pentru clienți este gata să rezolve orice întrebare sau problemă. De aceea, avem multe recenzii foarte pozitive din partea clienților și clienții continuă să ne recomande.


Cum să începem cooperarea?

Sunteți interesat de cooperare? Nu ezitați să îl contactați pe directorul nostru de vânzări.

Petra
Luni-Vineri 9:00-15:00