Fără griji

Este important pentru noi să vă facilităm cumpărarea în magazinul nostru online. De aceea, oferim un serviciu "Fără griji". Nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți, iar specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ajute la comandă și, dacă este necesar, la alegerea unui model de pictură cu diamante.

Nu sunteți sigur ce să faceți? Vă vom sfătui și vă vom ajuta

1
Vă putem ajuta și sfătui în alegerea modelului

Există mii de motive frumoase în gama noastră și, prin urmare, alegerea motivului potrivit poate fi o provocare. Alegeți un motiv pentru un bărbat sau pentru o femeie? Pentru un copil sau un adult? Pentru camera de zi sau bucătărie? Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă consilieze.

2
Vom crea comanda pentru dvs.

Cumpărarea în magazinul nostru online este foarte simplă. Dar dacă nu sunteți la calculator sau dacă internetul nu funcționează, nu ezitați să ne contactați și vom crea comanda pentru dumneavoastră.

3
Vă vom consilia despre înrămare

Nu vă decideți, să comandați un model fără ramă, cu pânză neîntinsă sau cu pânză întinsă pe ramă? Am fi bucuroși să vă oferim câteva sfaturi cu privire la ceea ce ar fi cel mai bine pentru dumneavoastră.


Cum funcționează "Fără griji"?

Vă vom ajuta cu achiziția
pas cu pas
Știm exact cum să vă consiliem,
suntem specialiști
Nu veți plăti nici un ban în plus
pentru serviciile noastre

Contactați-ne

Apelează linia noastră de asistență telefonică
Serviciul asistență pentru clienți
Luni-Vineri 9:00-15:00
Contactați-ne pentru asistență
Contactați-ne oricând, vă vom răspunde cât mai curând posibil