Un tablou personalizat după propria fotografie - 5 motive pentru a-l dărui

Mâna pe inimă. Să găsești cel mai bun cadou pentru aniversarea, ziua de naștere sau Ziua Îndrăgostiților pentru persoana iubită nu este cu siguranță o sarcină ușoară. Din fericire, există o soluție universală sub forma unui cadou original, cum ar fi un kit de pictură cu diamante cu un motiv bazat pe propria fotografie. Știm 5 motive pentru care acesta este cel mai bun cadou.

5 motive pentru o pictură cu diamante drept cadou

MOTIVUL 1: ESTE CADOUL PERFECT!

Când se apropie Ziua Îndrăgostiților, o aniversare, o zi de naștere sau pur și simplu orice altă ocazie de a face un cadou, nu există o modalitate mai bună de a-ți exprima dragostea decât cu o operă de artă realizată manual. Oferirea de cadouri este întotdeauna un proces complicat, dar nu poți da greș niciodată cu un cadou care necesită efort și dragoste. Kitul de pictură cu diamante conține tot ce aveți nevoie pentru a crea un tablou frumos, pentru a comemora un moment important împreună.

MOTIVUL 2: CHEIA RELAXĂRII

Un alt motiv pentru care ar trebui să vă creați propria pictură folosind tehnica picturii cu diamante pentru că este un proces foarte terapeutic. Cu siguranță îi veți mulțumi și pe cei dragi. Studiile au arătat că activitățile creative, cum ar fi desenul, pictura etc., pot reduce eficient stresul. Actul de a crea ceva frumos este însoțit de relaxare și eliberare pentru toți cei care creează o operă de artă. Rezultatul final este uimitor, dar procesul de creație nu este doar "muncă", ci eliberează tensiunea și combate stresul.

MOTIVUL 3: TIMP ÎMPREUNĂ

Ți-ar plăcea vreodată să petreci timp cu persoana iubită, dar nu știi ce activități ați putea face împreună? Crearea de opere de artă este o modalitate eficientă de a vă cunoaște reciproc și de a împărtăși bucuria de a atinge scopul final. De ce să fii singur când poți să-ți petreci timpul cu adevărata ta dragoste!

MOTIVUL 4: UN DECOR FRUMOS

Un tablou creat prin pictura cu diamante este o capodoperă frumoasă care - odată finalizată - poate fi atârnată pe perete în orice cameră. Această operă de artă nu numai că va accentua în mod minunat atmosfera casei, dar este garantat, că va face evident pentru toată lumea că este un adevărat original. De ce să nu-i oferiți celeilalte jumătăți prețioase, un suvenir pe care să-l păstreze pentru totdeauna!

MOTIVUL 5: TOTUL ESTE PREGĂTIT

Kitul de pictură cu diamante vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă finaliza lucrarea de artă de la început până la sfârșit. Odată ce l-ați achiziționat, nu mai este nevoie să cumpărați materiale suplimentare pentru a-l finaliza! Puteți fie să realizați întregul tablou și să îl donați deja terminat, dar vă recomandăm să petreceți timp împreună când creați un tablou cu diamante.

  • Găsește o fotografie  care ți-ar plăcea să o ai ca tablou.
  • Alegeți dimensiunea dorită a tabloului.
  • Decideți dacă doriți ca pânza să fie întinsă pe ramă.
  • Încărcați fotografia. Aceasta trebuie să fie de cea mai bună calitate, cu dimensiuni suficient de mari. O fotografie de proastă calitate nu poate fi transformată într-un șablon de calitate.
  • Expediază comanda.

Cum aleg fotografia potrivită?

Subiectul fotografiei poate fi oricare - portret, figură întreagă, mai multe persoane într-un grup, clădire, animal, peisaj, natură moartă... Este important să respectați câteva reguli:

  • Fotografia trebuie să fie bine focalizată, astfel încât detaliile să fie vizibile.
  • Este important să aveți o rezoluție suficient de mare pentru ca detaliile să nu fie prea neregulate atunci când sunt mărite pe ecran.
  • Dimensiunea minimă este de 1 MB, dimensiune pe care majoritatea camerelor foto o pot gestiona pe un telefon mobil.
  • Fotografia trebuie să fie suficient de mare, mai ales dacă intenționați să pictați o imagine mai mare, astfel încât, chiar și după mărirea necesară a fotografiei, detaliile fine să fie încă vizibile.
  • Dacă este un portret, ar trebui să ocupe o parte semnificativă din fotografie. Cu cât fața ocupă mai mult spațiu, cu atât mai mult vor ieși în evidență detaliile și nuanțele subtile.

Vedem literalmente milioane de culori și nuanțe în lumea din jurul nostru. Desigur, este imposibil să surprindeți această întreagă paletă cu diamantele pe care le veți folosi pentru a crea imaginea. Trebuie neapărat să reducem numărul de culori la câteva zeci.

Pentru a fi siguri, graficianul nostru va pregăti mai întâi o schiță pe care vă vom trimite-o spre aprobare. Dacă nu sunteți mulțumit de ea, puteți scrie designerului grafic și acesta vă va pregăti încă o schiță gratuit. Dacă nici atunci nu sunteți mulțumit, puteți alege să trimiteți o altă fotografie. Cu toate acestea, vă vom percepe 30RON pentru procesarea acesteia.

Dacă nu puteți încărca fotografia odată cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să o trimiteți ca anexă la adresa noastră de e-mail info@diamantove-malovani.cz, împreună cu numărul comenzii dumneavoastră.